Huvudstad i Turks- och Caicosöarna är Cockburn town

Fakta Cockburn town

Valuta: US-dollar (valutakod: USD)
Tidsskillnad: Sex timmar efter Sverige
Flygplatser: Grand Turk Island Airport

Fakta Turks- och Caicosöarna

På engelska: Turks and Caicos Islands
Kontinent: Nordamerika
Språk: engelska
Befolkning: 21 746
Nationaldag: 30 augusti
Yta (km2): 948
Internetdomän: tc

Turks- och Caicosöarnas flagga

Cockburn town

Cockburn town är huvudstad i Turks- och Caicosöarna, Nordamerika. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka.

Det är alltid passande att besöka Cockburn town. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Cockburn town. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas.

Oavsett om du är intresserad av sightseeing, god mat, spännande stadsvandringar eller historiens vingslag kommer du få ditt lystmäte stillat i Cockburn town. Guida dig själv genom att köpa en resehandbok eller anslut till en organiserad tur av staden.

Strosa längs boulevarder, snedda genom gränder och sitt på ett kafé och beskåda folklivet. Det händer alltid mycket i Cockburn town, så stanna åtminstone ett par dagar för att njuta av stadens vimmel och atmosfär.

Turks- och Caicosöarna

Turks- och Caicosöarna är ett spännande land att besöka! Gästvänliga invånare, härlig natur och ett kulturellt arv som måste upptäckas. Huvudstaden Cockburn town är ett givet besök under resan.