Huvudstad i Trinidad och Tobago är Port of Spain

Fakta Port of Spain

Valuta: Trinidaddollar (valutakod: TTD)
Tidsskillnad: Fem timmar efter Sverige
Flygplatser: Piarco Airport

Fakta Trinidad och Tobago

På engelska: Trinidad and Tobago
Kontinent: Nordamerika
Språk: engelska
Befolkning: 1,34 miljoner
Nationaldag: 31 augusti
Angränsande länder: Egna öar
Yta (km2): 5 100
Internetdomän: tt

Trinidad och Tobagos flagga

Port of Spain

Port of Spain i Trinidad och Tobago ligger i Nordamerika. Är du nyfiken på en weekendresa eller funderar du på att semestra lite längre tid i Port of Spain? Kanske vill barnen resa hit på lovet eller funderar ni själva på en romantisk helg?

Tid för en svensexa eller möhippa? Port of Spain erbjuder mängder av roliga och spännande aktiviteter! Här finns konserter, stadsvandringar, museer, nöjesparker, restauranger och kaféer. Kanske ett besök på cirkus eller på en musikal?

Tänk på att Port of Spain är ett populärt resmål, inte bara för oss svenskar. Boka därför ditt hotell i god tid, så att du kan välja det bästa och mest prisvärda. Det brukar vara värt att lägga några extra kronor på att bo centralt. Tänk på att det ofta är mest prisvärt om frukosten ingår i rumspriset.

Ett besök i Port of Spain kan vara ett minne för livet, så skynda långsamt och upptäck staden och dess omgivningar.

Trinidad och Tobago

Ska du besöka Trinidad och Tobago (Nordamerika)? Trinidad och Tobago är ett underbart land att resa till och i. Gästvänliga invånare, härligt klimat, spännande mat och hänförande natur bidrar till att göra din resa till ett minne för livet. Kombinera gärna med ett besök i Port of Spain.