Huvudstad i Réunion är Saint-Denis

Fakta Saint-Denis

Valuta: Euro (valutakod: EUR)
Tidsskillnad: Tre timmar före Sverige
Flygplatser: Roland Garros

Fakta Réunion

Kontinent: Afrika
Språk: franska
Befolkning: 810 000
Nationaldag: 14 juli
Yta (km2): 2 500
Internetdomän: re

Réunions flagga

Saint-Denis

Funderar du på att boka en resa till Réunion? Huvudstaden Saint-Denis är en given plats att besöka. Även om landets natur och landsbygd, samt övriga städer, är charmerande, vackra och spännande, så är det ändå i Saint-Denis det händer!

Här finner du det största kulturella utbudet, de mest exotiska restaurangerna och de flottaste hotellen. Ett besök i Saint-Denis behöver inte vara dyrt. Planera det i god tid, boka flyg, hotell och hyrbil ett par månader i förväg och tänk på att storhelger som jul och påsk ofta innebär avsevärt högre priser.

Du kan besöka Saint-Denis året om, även om sommarhalvåret ofta innebär fler turister. Vissa trivs i större folkvimmel, vill njuta av gatulivet och de många öppna sevärdheterna, medan andra hellre upptäcker staden i lite lugnare tempo under övriga året. Välj den årstid som passar dig bäst så kommer du få uppleva härliga Saint-Denis.

Réunion

Har du bokat en resa till Réunion eller till Saint-Denis och söker mer information? Läs på lite om landet och Saint-Denis inför avresan, så kommer du förmodligen uppskatta resan ännu mer.