Huvudstad i Montserrat är Plymouth

Fakta Plymouth

Valuta: Östkaribisk dollar (valutakod: XCD)
Tidsskillnad: Fem timmar efter Sverige
Flygplatser: Blackburne

Fakta Montserrat

Kontinent: Nordamerika
Språk: engelska
Befolkning: 5 900
Nationaldag: 17 mars
Yta (km2): 102
Internetdomän: ms

Montserrats flagga

Plymouth

Plymouth i Montserrat ligger i Nordamerika. Är du nyfiken på en weekendresa eller funderar du på att semestra lite längre tid i Plymouth? Kanske vill barnen resa hit på lovet eller funderar ni själva på en romantisk helg?

Tid för en svensexa eller möhippa? Plymouth erbjuder mängder av roliga och spännande aktiviteter! Här finns konserter, stadsvandringar, museer, nöjesparker, restauranger och kaféer. Kanske ett besök på cirkus eller på en musikal?

Tänk på att Plymouth är ett populärt resmål, inte bara för oss svenskar. Boka därför ditt hotell i god tid, så att du kan välja det bästa och mest prisvärda. Det brukar vara värt att lägga några extra kronor på att bo centralt. Tänk på att det ofta är mest prisvärt om frukosten ingår i rumspriset.

Ett besök i Plymouth kan vara ett minne för livet, så skynda långsamt och upptäck staden och dess omgivningar.

Montserrat

Ska du besöka Montserrat (Nordamerika)? Montserrat är ett underbart land att resa till och i. Gästvänliga invånare, härligt klimat, spännande mat och hänförande natur bidrar till att göra din resa till ett minne för livet. Kombinera gärna med ett besök i Plymouth.