Huvudstad i Marshallöarna är Majuro

Fakta Majuro

Valuta: US-dollar (valutakod: USD)
Tidsskillnad: Elva timmar före Sverige
Flygplatser: Amata Kabua International

Fakta Marshallöarna

På engelska: Marshall Islands
Kontinent: Oceanien
Språk: engelska
Befolkning: 59 000
Nationaldag: 5 januari
Yta (km2): 181
Internetdomän: mh

Marshallöarnas flagga

Majuro

Majuro är huvudstad i Marshallöarna, Oceanien. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka.

Det är alltid passande att besöka Majuro. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Majuro. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas.

Oavsett om du är intresserad av sightseeing, god mat, spännande stadsvandringar eller historiens vingslag kommer du få ditt lystmäte stillat i Majuro. Guida dig själv genom att köpa en resehandbok eller anslut till en organiserad tur av staden.

Strosa längs boulevarder, snedda genom gränder och sitt på ett kafé och beskåda folklivet. Det händer alltid mycket i Majuro, så stanna åtminstone ett par dagar för att njuta av stadens vimmel och atmosfär.

Marshallöarna

Har du bokat en resa till Marshallöarna eller till Majuro och söker mer information? Läs på lite om landet och Majuro inför avresan, så kommer du förmodligen uppskatta resan ännu mer.