Huvudstad i Julön är Flying Fish Cove

Fakta Flying Fish Cove

Valuta: Australisk dollar (valutakod: AUD)
Tidsskillnad: Sex timmar före Sverige
Flygplatser: Christmas Island Airport

Fakta Julön

På engelska: Christmas Island
Kontinent: Asien
Språk: engelska
Befolkning: 1 493
Nationaldag: 28 januari
Yta (km2): 135
Internetdomän: cx

Julöns flagga

Flying Fish Cove

Flying Fish Cove är huvudstad i Julön, Asien. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka.

Det är alltid passande att besöka Flying Fish Cove. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Flying Fish Cove. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas.

Oavsett om du är intresserad av sightseeing, god mat, spännande stadsvandringar eller historiens vingslag kommer du få ditt lystmäte stillat i Flying Fish Cove. Guida dig själv genom att köpa en resehandbok eller anslut till en organiserad tur av staden.

Strosa längs boulevarder, snedda genom gränder och sitt på ett kafé och beskåda folklivet. Det händer alltid mycket i Flying Fish Cove, så stanna åtminstone ett par dagar för att njuta av stadens vimmel och atmosfär.

Julön

Ska du besöka Julön (Asien)? Julön är ett underbart land att resa till och i. Gästvänliga invånare, härligt klimat, spännande mat och hänförande natur bidrar till att göra din resa till ett minne för livet. Kombinera gärna med ett besök i Flying Fish Cove.