Huvudstad i Bermuda är Hamilton

Fakta Hamilton

Valuta: Bermudadollar (valutakod: BMD)
Tidsskillnad: Fem timmar efter Sverige
Befolkning: 1000
Flygplatser: Bermuda International
Longitude, Latitude: -64.7060, 32.3293

Fakta Bermuda

Kontinent: Nordamerika
Språk: engelska och portugisiska
Befolkning: 65 000
Nationaldag: 24 maj
Yta (km2): 54
Internetdomän: bm
Longitude, Latitude: -64.7574, 32.3214

Bermudas flagga

Hamilton

Hamilton är huvudstad i Bermuda, Nordamerika. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka.

Det är alltid passande att besöka Hamilton. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Hamilton. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas.

Oavsett om du är intresserad av sightseeing, god mat, spännande stadsvandringar eller historiens vingslag kommer du få ditt lystmäte stillat i Hamilton. Guida dig själv genom att köpa en resehandbok eller anslut till en organiserad tur av staden.

Strosa längs boulevarder, snedda genom gränder och sitt på ett kafé och beskåda folklivet. Det händer alltid mycket i Hamilton, så stanna åtminstone ett par dagar för att njuta av stadens vimmel och atmosfär.

Bermuda

Har du besökt Bermuda? Om inte så har du något att se fram emot! Bermuda med huvudstaden Hamilton är värda ett besök, oavsett vilken tid på året du vill resa. Varje årstid har sin charm.