Huvudstad i Bahamas är Nassau

Fakta Nassau

Valuta: Bahamansk dollar (valutakod: BSD)
Tidsskillnad: Sex timmar efter Sverige
Flygplatser: Nassau International, Paradise Island Airport
Longitude, Latitude: -77.3390, 25.0661

Fakta Bahamas

På engelska: The Bahamas
Kontinent: Nordamerika
Språk: engelska
Befolkning: 340 000
Nationaldag: 7 oktober
Yta (km2): 13 900
Internetdomän: bs
Longitude, Latitude: -77.3963, 25.0343

Bahamas flagga

Nassau

Nassau är huvudstad i Bahamas, Nordamerika. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka.

Det är alltid passande att besöka Nassau. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Nassau. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas.

Oavsett om du är intresserad av sightseeing, god mat, spännande stadsvandringar eller historiens vingslag kommer du få ditt lystmäte stillat i Nassau. Guida dig själv genom att köpa en resehandbok eller anslut till en organiserad tur av staden.

Strosa längs boulevarder, snedda genom gränder och sitt på ett kafé och beskåda folklivet. Det händer alltid mycket i Nassau, så stanna åtminstone ett par dagar för att njuta av stadens vimmel och atmosfär.

Bahamas

Ska du besöka Bahamas (Nordamerika)? Bahamas är ett underbart land att resa till och i. Gästvänliga invånare, härligt klimat, spännande mat och hänförande natur bidrar till att göra din resa till ett minne för livet. Kombinera gärna med ett besök i Nassau.