Huvudstad i Amerikanska Samoa är Pago Pago

Fakta Pago Pago

Valuta: US-dollar (valutakod: USD)
Tidsskillnad: Tio timmar efter Sverige
Flygplatser: Pago Pago Intl
Longitude, Latitude: -170.7009, -14.2793

Fakta Amerikanska Samoa

På engelska: American Samoa
Kontinent: Oceanien
Språk: samoanska
Befolkning: 67 000
Nationaldag: 17 april
Angränsande länder: Egna öar
Yta (km2): 199
Internetdomän: as
Longitude, Latitude: -170.1322, -14.2710

Amerikanska Samoas flagga

Pago Pago

Pago Pago i Amerikanska Samoa ligger i Oceanien. Är du nyfiken på en weekendresa eller funderar du på att semestra lite längre tid i Pago Pago? Kanske vill barnen resa hit på lovet eller funderar ni själva på en romantisk helg?

Tid för en svensexa eller möhippa? Pago Pago erbjuder mängder av roliga och spännande aktiviteter! Här finns konserter, stadsvandringar, museer, nöjesparker, restauranger och kaféer. Kanske ett besök på cirkus eller på en musikal?

Tänk på att Pago Pago är ett populärt resmål, inte bara för oss svenskar. Boka därför ditt hotell i god tid, så att du kan välja det bästa och mest prisvärda. Det brukar vara värt att lägga några extra kronor på att bo centralt. Tänk på att det ofta är mest prisvärt om frukosten ingår i rumspriset.

Ett besök i Pago Pago kan vara ett minne för livet, så skynda långsamt och upptäck staden och dess omgivningar.

Amerikanska Samoa

Ska du besöka Amerikanska Samoa (Oceanien)? Amerikanska Samoa är ett underbart land att resa till och i. Gästvänliga invånare, härligt klimat, spännande mat och hänförande natur bidrar till att göra din resa till ett minne för livet. Kombinera gärna med ett besök i Pago Pago.